Itt minden a gyerekek körül forog!

Regisztrálj és nyerj páros belépőt a Gyerekvilág élményhétvégére!

Az idei ősz egyik legizgalmasabb családi programjának ígérkezik a Gyerekvilág élményhétvége. November 15. és 17. között a Budapest Sportaréna óriási élményközponttá alakul át, ahol minden gyerek kiélheti kalandvágyát, csillapíthatja tudásszomját és élőben próbálhatja ki a karácsonyi szezon slágerjátékait is.

Beltéri kalandparkkal, sípályával, egy igazi konzol birodalommal, egész napos színpadi műsorral, városépítő játékkal, a Tévé Macival és Süsüvel, jelmezes fotózással, izgalmas kísérletekkel és utazó planetáriummal várják a kicsiket és szüleiket.

Legyen Öné az 5db páros belépő egyike

Sorsolás: 2013. november 13.

A nyereményjáték szabályzatát elfogadom, és hozzájárulok, hogy a Tarsago Magyarország Kft. az adatvédelemben meghatározott módon kezelje adataimat és ennek keretében a későbbiekben értesítsen saját és partnerei ajánlatairól, nyereményjátékokról és a sorsolások eredményeiről:*

A játék szervezője a Tarsago Magyarország Kft. Szervező a nyereményjáték keretein belül 5 db 2 személyre szóló belépőt sorsol ki a Gyerekvilág élményhétvégére a Konsilo Kft. felajánlásából. A sorsolás időpontja: 2013. november 13. 16:00. A sorsolás a random.org program segítségével történik. A nyertesek nyereményüket a kiadó székhelyén (1138 Budapest, Népfürdő utca 22.) november 14-én 9 és 17 óra között vehetik át. Bármilyen kérdése van a játékkal vagy a sorsolással kapcsolatban, írjon nekünk a facebookon.